“Какво знам със сигурност” на Опра Уинфри – в книжарниците на български от 12 декември

Copy of Oprah Magazine_Chris CraymerНа 12 декември излиза книгата “Какво знам със сигурност”(ИК “Хермес”)  на Опра Уинфри. Тя е най- влиятелната телевизионна водеща не само в Америка, но и в целия свят. В продължение на 25 години забавлява, просвещава и вдъхновява милиони зрители чрез Шоуто на Опра. Основава собствена телевизионна мрежа, става първата жена милиардер от афроамерикански произход, а постиженията й като журналист и филантроп я нареждат сред най-уважаваните и харесвани обществени личности днес.

OPRA UINFRI copyВ „Какво знам със сигурност“ Опра говори за най-важните неща в живота: за радостта, издръжливостта, любовта, благодарността, шанса, силата, благоговението… Книгата ни предлага изключителната и вълнуваща възможност да се докоснем до съкровения вътрешен свят на една от най-необикновените жени в света, като същевременно ни учи как да станем най-добрите хора, които можем да бъдем.

Искрени, трогателни, ободряващи, възвисяващи и често шеговити, думите на Опра се отличават с онази истинност, която ни кара да се връщаме към тях отново и отново.

Може да харесате още...