Кметът на Казанлък Галина Стоянова стана „Човек на 21 век“

kazanluk-kmetКметът на Казанлък Галина Стоянова получи престижната международна награда „Човек на 21 век” в категорията „Държавно управление“.  За приза бяха номинирани и кметовете на Сливен и Смолян.  Наградата е учредена по идея на сдружение „Програма Произведено в България“, а церемонията по връчването на приза се провежда за 13-и път.

Галина Стоянова благодари за отличието с думите:  „Приемам тази награда от името на моите съграждани, които са ми се доверели да вървим заедно напред и Казанлък да стои все по-уверено на картата на България“.  

За пореден път Казанлък бе преоткрит както в България, така и от чуждестранните представители на форума. Градът на розите намери много нови приятели, с които контактите ще продължат в бъдеще, коментират от Общината.

С приза „Човек на 21 век“ се отличават от специално жури управленци, представители на бизнеса и на
различни сфери на обществения, икономическия, културния живот, оставящи ярка следа със своята дейност.

На церемонията присъстваха вицепрезидентът Маргарита Попова, представители на дипломатическите мисии в България, представители на духовенството, на държавни институции, на бизнеса, политически лидери и експерти от България и страните членки на ЕС.

 

Може да харесате още...