Започна конкурсът „Най-добър млад предприемач на Пловдив 2014 год“, победителят взима 7 хиляди лева

plovdiv-glavnaСтартира набирането на бизнес планове за участие в конкурса на Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“ – Най-добър млад предприемач на Пловдив за 2014 год. В надпреварата, която се провежда за шеста поредна година, право да се включат имат всички български граждани с постоянна адресна регистрация на територията на гр. Пловдив на възраст от 18 до 33 навършени години. Обемът на работите, които кандидатите трябва да разработят, не бива да надхвърля 25 страници като е необходимо идеите да бъдат реалистични и осъществими на практика. Към бизнес плановете трябва да бъдат приложени CV и необходимата информация за участие. 

Жури в състав, доминирано от външни експерти, представители на пловдивските висши учебни заведения, общинската администрация и медии ще оценяват работите на участниците в два етапа – през месец декември и месец януари. След това ще бъдат определени четирите най-добри бизнес плана, които ще спечелят паричните награди в конкурса.
Победителят в надпреварата ще получи голямата награда – чек на стойност 7 000 лв., класиралият се на втора позиция – 4 000 и двамата на трето място, ще вземат по 2 000 лв.

Бизнес планове ще могат да се подават всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ №1 или по пощата на адрес
Община Пловдив
пл. “Стефан Стамболов” № 1
Пловдив 4000
За: Конкурс за Най-добър млад предприемач на Пловдив за 2014 г. като ще важи датата на пощенското клеймо.
Краен срок за подаване на бизнес планове и документи за участие – 17:00 часа на 28.11.2014 год. /петък/.
Повече информация за условията за участие, критериите за оценка и насоките за кандидатстване, могат да бъдат изтеглени от сайта на Община Пловдив – www.plovdiv.bg

 

Може да харесате още...