Светът на динозаврите – в Mall Galleria Бургас

dinozavri3Mall Galleria Бургас домакинства най-внушителната изложба за живота на динозаврите, гостувала у нас – „Ние сме тук!“. Интерактивната експозиция се състои от специално изработени от фибростъкло 3D модели на динозаври, образователни мултимедийни клипове, възстановки на естествения им хабитат, звукови и визуални ефекти, както и съпътстващи забавни работилници за деца.
Карнотавърът, висок 3м и дълъг 8м, който вдъхва страхопочитание у минувачите пред Община Бургас, е един от експонатите с внушителни размери, които организаторите са включили в образователната изложба.

„Ние сме тук!“ пристига от Полша и ще гостува за първи път на Бургас. Експозицията цели да подпомогне когнитивно младото поколение, като инспирира въображение, любопитство и страст към познанието. Експонатите на динозаври ще бъдат изложени на площ от 400 кв.м. и ще могат да бъдат разгледани до 31 октомври на ниво 1 в Mall Galleria Бургас всеки ден между 10:00ч. и 20:00ч.

Таксата е символична и е на стойност 1 лев, а за групови посещения над 10 души – 0,50лв./човек. При организирани посещения на деца от учебни заведения ръководителят на групата не заплаща такса вход.

Може да харесате още...