Звездно жури за 3-тия конкурс Мис България в САЩ, красивата надпревара – след месец в Ню Йорк

Звездно жури очаква с нетърпение светлините на залата в Афиния Хотел в сърцето на Манхатън, Ню Йорк, да озарят претендетките за третата титла Мис България в САЩ 2014 след месец. Сред успелите българи, които ще оценяват красотата и таланта на нашите момичета зад Океана, са Роси Чорбаджийска и Лилия Славова, Дони, Антон Касабов, Иван Лечков и Кирил Маричков. Начело на журито е председателят на Българския дамски клуб в Ню Йорк, създателят и вдъхновител на българската мис в Америка Боряна Павлова.

До 1 септември продължи набирането на участничките. Днес техни снимки може да се разгледат във фейсбук страницата на конкурса, където всеки може да даде гласа си за своята фаворитка. Състезанието наживо ще се проведе на 18 октомври, когато се очаква наред с туровете за красота и талант, публиката да аплодира и успелите българи, спомоществователи на събитието. Оказва се, че то обединява сънародниците ни зад граница и с всяка година последователите му стават все повече. Сред спонсорите на Мис България в САЩ през 2014-та е и пловдивчанинът Наско Вълев, чието производство на кисело мляко TRIMONA в момента събира гласове във финалната част на състезанието Произведено в САЩ.

Neveto2Направих ви съпричастни на миналогодишната надпревара за най-красива и талантлива българска в САЩ  – посрещнах Невена Чалова в Пловдив и от престоя й под тепетата създадохме с Юлиан Георгиев кратък филм за Пловдив, днес вече български кадидат за европейска културна столица.

Успех на участничките тази година – те всички са достойни!

Може да харесате още...