Спирката в Пловдив от минитурнето на рапърите CYPRESS HILL И XZIBIT ПРОЕКТА THE SERIAL KILLERS у нас е в Клуб Тотал Спорт

SK press photoПоради огромния интерес към предстоящия концерт на рап супергрупата THE SERIAL KILLERS, състояща се от половината CYPRESS HILL, а именно фронтменът B-REAL и диджеят JULIO G, както и от мултиплатинения рапър XZIBIT и култовия DEMRICK (още познат като YOUNG D), концертът на 11 септември в MIXTAPE 5 прерастна в минитурне, включващо още грандиозно афтър парти в клуб SUGAR и подгряващи вечери в Пловдив, Слънчев Бряг и Варна. В момента бандата е сред най-горещите изпълнители на световната хип-хоп сцена, а дебютният микстейп на формацията Serial Killers Vol. 1, включващ гост изпълнители като Kurupt, Goldie Locc, Ill Bill, DJ Khalil и DJ Lethal събра възторжени ревюта от американските рап медии и беше обявен за едно от хип-хоп събитията на 2013. В Пловдив те ще се вихрят на 8 септември в Арт пространството на Клуб Тотал Спорт от 21:00 часа.

Освен всички съвместни парчета на великолепната четворка, по време на лайва на THE SERIAL KILLERS феновете ще могат да се насладят на соло изпълнения на всеки от рапърите като B-REAL е обещал специална изненада за най-верните фенове на CYPRESS HILL. На пре-партитата и на автъра в SUGAR пък, B-REAL ще се представи в нова роля зад пулта с диджейския си проект DR. GREENTHUMB и специален съпорт от страна на останалите от THE SERIAL KILLERS, а подгряващи от българска страна са реге иконата JAHMMI YOUTH и изпълнителят с най-внушителен списък от хитове през последните няколко години BOBO като към тях в Пловдив ще присъедини градската легенда DJ SKILL, а на концерта в MIXTAPE 5 освен BOBO и JAHMMI YOUTH на сцената ще излязат ATILA, CHIBOOK и XONIC от CAMP SESSIONS.

След Пловдив турнето ще продължи така: 9 септември (вторник) в клуб OXYGEN, Слънчев Бряг; 10 септември (сряда) в XTRAVAGANZZA, Варна и 11 септември (четвъртък) в София като в клуб MIXTAPE 5 вратите отварят в 21:00, а лайвът на THE SERIAL KILLERS започва в 22:30; преди партито да се пренасе в клуб SUGAR, където вратите отварят в 22:00, а шоуто започва в 1:30 с BOBO и JAHMMI YOUTH преди да продължи с DJ сета на B-REAL. Входът на афтър и препартитата е между 10 и 20 лева, а билетите за концерта в MIXTAPE 5 са на цена от 30 лева на предварителна продажба и 35 на входа.

Може да харесате още...