Фотоконкурсът “Тотално лято” очаква снимките ви, Клуб Тотал Спорт и F2F TV – в журито :)

яхСнимки сред природата на България и градски пейзажи от САЩ – така стартира фотоконкурсът “Тотално лято 2014” на Клуб Тотал Спорт в Пловдив в партньорство с F2F TV. Най-бързи след старта на фото-надпреварата на 21 август се оказаха три дами. Те изпратиха албуми с уловени мигове от язовирите Батак, Малък Беглик и Широка поляна; от Крушунски водопади, Трънско ждрело и Черноморието. И от градът на ангелите Лос Анджелис. Освен природа, в снимките може да се види пчелояд в размисъл за бъдещето; възрастна двойка в планината за гъби; кецове пред звездата на славата на… и усмихнато момиче пред паметник в града на богатите американци 🙂 Ако и вие искате да се включите в състезанието за тримесечна ВИП карта за Клуб Тотал Спорт, може да качите снимки от вашето лято на фейсбук стената на конкурса.

Той е отворен за всички, които обичат да снимат, независимо дали са членове на Клуб Тотал Спорт или още не са.Финалната лента на надпеварата ще бъде прерязана на 21 септември. А победителите обявени на 25-ти същия месец. Клуб Тотал Спорт ще раздаде две равностойни като премии награди – с тримесечна вип карта ще бъде отличен авторът на снимките с най-много лайкове, както и този, чийто фотоси бъдат отличени като нах-добри от журито, обясни Валентин Драгнев, собственик на Клуб Тотал Спорт.
Представител на F2F TV ще се включи в журирането заедно с представител на Клуба. Отсега е ясно, че ще се търси минимално манипулиране на изображението като се допускат корекциите на цвят, осветеност и кадровка. Всичко останало – нека бъде естествено 🙂

Идеята на Тотал Спорт и F2F TV е с най-добрите снимки да се направи фотоизложба в арт пространството на Клуба. Така че – ако решите да участвате в конкурса, според предварителните условия с качването на снимката си декларирате, че вие сте неин автор и давате съгласието си вашата снимка да бъде сред избраните за участие в изложбата.

F2F TV кани всички ловци на мигове да участват, ако наградите ги вдъхновят или просто ако обичат предизвикателството на състезанията 🙂

Може да харесате още...