Наско Сираков – в книгата Единакът – представянето й под тепетата е на 4 септември

плакат-покана Наско СираковЕдин любопитен биографичен роман за Наско Сираков, написан от Павел Колев. Това казват, че е книгата “Наско Сираков Единакът”.  Увлекателен разказ за действителни лица и събития, които са част от миналото, настоящето и бъдещето на българския футбол и спорт; историята на малко момче, тръгнало от провинцията, за да се превърне в мъж-победител. Вълкът единак, който обикновено се движи на края на глутницата, наблюдавайки всичко встрани от нея, за да може да трансформира в даден момент видяното  в успех.. .В наказателното поле на противника Наско Сираков има инстинкт на хищник- победител, твърди авторът.  Футболните фенове знаят, че успехите му са много. Тези, които го познават отблизо – че в живота си минава като валяк през трудностите, които му се изпречат на пътя. В същото време бил чувствителен и лесно раним. Как изобщо е възможна подобна комбинация и какво може да се получи от това? Книгата се опитва да отговори.

Четейки романа, ще разберете формулата на успеха, признава още авторът.  И разкрива, че ще научим за началото и разцвета на футболната му кариера; любовта и сватбата му с едно от златните момичета на България – Илияна Раева и шумния трансфер в испанския Сарагоса.

Личната среща на Наско и Сираков и Илияна Раева с вас в Пловдив ще е на 4 септември в МОЛ Галерия,  в зоната на художествената галерия от 18:30 часа.

Може да харесате още...