Националната асоциалция за приемна грижа с акция за ученически пособия и играчки за децата от Мизия и Крушовица

napg“Заедно с много вещи и мебели, водата отнесе детските играчки, книжките, събираните с години колекции от колички, любимите дрехи, флумастрите и боичките, футболната топка, хвърчилата… Все неща, които правеха животът на децата по-различен. И по детски. Помогнете да възстановим поне малко детството на децата в Мизия и Крушовица” – това е част от апела на Национална асоциация за приемна грижа след наводненията от преди седмица в северозападна България. Те инициират акция, с която поставят акцент върху най-малките, пострадали от водната стихия.   “Поговорете с вашите деца и заедно подберете разни неща, които да върнат поне за малко усмивките на останалите без нищо деца на Крушовица и Мизия”, призовават от Асоциацията за приемна грижа. Адресът, на който можете да изпратите вашата помощ, е:

ЗА Г-ЖА ТАТЯНА СПАСОВА
СЕЛО СОФРОНИЕВО
ПОЩЕНСКИ КОД: 3348
ОБЩИНА МИЗИЯ
ОБЛАСТ ВРАЦА

Апелът е да се изпращат в пакетирани колети книжки за деца на различна възраст; употребявани, но запазени играчки за различни възрасти, за момчета и момичета над 3 години; употребявани, но запазени дрехи и обувки за деца над 3 години (момчета и момичета); пособия за игра (топки, федербал, различни игри); пособия за ученици (раници, учебни пособия); пакети с мокри кърпички; хавлии, кърпи, чаршафи, одеала, завивки.

Дарените от вас вещи ще бъдат описани и предадени на основните училища и детски градини в град Мизия и село Крушовица и по този начин ще стигнат до децата в беда. Акцията продължава до 30 август.

F2F TV я подкрепя, защото разрушен дом можеш да построиш с пари, но детство с тях да възстановиш не можеш.

Може да харесате още...