До 1 септември красивите българки в Америка могат да се записват за участие в третия конкурс Мис България в САЩ 2014

miss_bg_usa_sp_043До 1 септември красивите българки в Америка могат да се записват за участие в третия конкурс Мис България в САЩ 2014. Около 1 минута свободна видео презентация; данни за ръста, килограмите, гръдната обиколка, ханша и номера на обувките; информация с какво се занимават в момента, какви са хобито и таланта им – това трябва да представят кандидатките за третата титла в най-красивото българско състезание зад Океана, което се провежда по идея и с организацията на Боряна Павлова, председател на Българския Дамски Клуб в Ню Йорк. Момичетата трябва да се представят и с няколко думи като не забравят да изпратят трите си имена, датата на раждане, постоянния им адрес в Америка, както и от кой град са в България и разбира се – телефон и електронна поща.

Всичко това – на мейл: Borianapavlova@hotmail.com или на сайта на женския клуб.

F2F TV припомня, че първата носителка на короната е пловдивчанката Росица Стефанова, а миналата година я спечели Невена Чалова от Хисаря. F2F TV подари на Невена незабравим 5 дневен престой в Пловдив и краткия филм за него беше представено с премиера на два континента в един и същи ден през миналия октомври.

Коя ще стане следващата Мис България в САЩ ще стане известно на 18 октомври в AFFINIA HOTEL MANHATTAN, където пред звездото жури и публиката кандидатките за короната ще дефилират в два тура и в друг ще представят своя талант. Сред оценяващите красотата и дарбата на момичетата и тази година редом до чаровната Боряна Павлова ще застанат наши успели сънародници в САЩ в областта на изкуството, модата и шоу бизнеса, сред които Антон Касабов, Лаура Чуканов, Лилия Славова, Роси Чорбаджийска.

Хайде, момичета – имате още месец време да мислите дали да не се състезавате за страхотни награди!

снимка: архив Мис Българка в САЩ 2013 Невена Чалова

Може да харесате още...