Мода на атракциите по Южното Черноморие у нас :)

plaj„Луда акула”, стинг грей, парасейлинг, банан, джетове, „летяща риба” са морските атракции, които забавляват туристите на родното Черноморие у нас това лято, съобщават от южния плаж в „Слънчев бряг”. Любимото място на нашите и чужди плажуващи предлага услуги на цени, непроменени от няколко лета насам, а за групи се правят промоционални отстъпки. Интерес към морските аткракциони има и от малки и големи.

Атракцията-хит по морет е парасейлингът. В Слънчев бряг вълнуващият полет с парашут от моторна лодка струва 60 лева. Когато “летящите” са двама, се прави 20 процентна отстъпка, за трима цената е с 30 лева надолу. Парашутът излита, теглен от моторница, а разходката из висините продължава 12 минути. 

Туристите могат да се поглезят и с разходка с мощен джет. На тях е предоставена възможността да избират времето и цената за разходка, както и скоростта, с която да управляват мотора. Цените за 15 и 20 минутните обиколки са непроменени от миналата година. Ако туристът иска да удължи още минутите си за забавление се правят отстъпки.

Бананът привлича като магнит летовниците и остава едно от най-търсените екстремни преживявания на плажа. На надуваемия аткракцион могат да се возят едновременно максимум 8 души. Цените са 15 лева на човек за десет минутна обиколка.

На водната „летяща риба” туристите се качват срещу 20 лева. Тя може да събере компания от трима души. Приключението продължава 15 минути, а за това време морското чудо прави няколко „излитания” и „приземявания”. Преди старта всички получават инструкции, а скоростта с която се движи съоръжението е 20 мили в час.

Такава е цената и за търсачите на силни усещания, които искат да яхнат „лудата акула” и надуваемия спринг грей. Те също са на мода това лято. Единственото изискване е туристът да няма страх от бързите скорости. Тръпката продължава 10 минути. Спасителните жилетки за всички атракциони са задължителни.

Може да харесате още...