Джулай морнинг на Слънчев бряг ще дойде в 5,58 часа с температура на въздуха 19 градуса и на настроението – над 100 :)

more_001Специален ремикс на хитовото парче “Джулай Морнинг” на легендарната „Юрая Хийп” ще бъде пуснато за първи път на мощно парти на южния плаж в Слънчев бряг. Това ще се случи на „Какао бийч” под открито небе на 30 юни срещу 1 юли, където по традиция хиляди позитивно настроени хора посрещат първото юлско слънце.  Ремиксът ще бъде предствен единствено на южния плаж в Слънчев бряг и е подготвен специално за събитието. Купонът започва точно в 23,00 часа. За доброто настроение на посетителите ще се грижат добре познатите на меломаните DJ Deso и DJ Kaiski. 

Deso e познат на клубната сцена и е част от нея вече 20 години. Имал е честта да работи рамо до рамо с много от големите имена на електронната сцена в световен мащаб. За да допълни магията при посрещането на изгрева, зад пулта ще застане и Kaiski. Вече 10 години в своите сетове и авторски продукции диджеят и продуцент залага на различни жанрове на съвременния клубен саунд. Музиката му е съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.

Организаторите издадоха и друга тайна: първите триста гости, дошли да изживеят любимото Джулай Морнинг парти, ще получат подарък – чифт слънчеви очила, които са изработени по поръчка специално за събитието.

Музикалното събитие е сред едно от най-мащабните на плажа и както всяка година ще привлече и много гости от чужбина. Денс маратонът ще е до сутринта. Парти за Джулая ще има във всички увеселителни заведения на южния плаж.

На 1 юли слънцето над Слънчев бряг ще изгрее около 5,58 часа, а в нощта на Джулая се очаква да бъде около 19 градуса.

Може да харесате още...