Безплатен тийм билдинг в София за Деня на българския спорт

Free_team_building_2На 17-ти май 2014, събота, от 11 часа, софиянци ще имат възможността да празнуват Деня на българския спорт и Деня на предизвикателството по неочакван и забавен начин. За първа година в чест на този ден се организират безплатни полудневни тийм билдинг игри и забавления в Южен парк на зелената площ до откритата сцена. Участващите в игрите отбори ще бъдат съставени от специалисти и мениджъри от различни компании, както и от активни студенти 🙂

Заниманията ще включват игри за разчупване на ледовете и отборни надпревари със състезателен характер като най-добрите ще бъдат отличени на специална церемония. Предвидени са още награди и изненади за участници и посетители на събитието.

„Обхванати от работната рутина, осъзнаваме, че липсата на динамика и разнообразие оказват отрицателно влияние върху нашата лична мотивация и тази на нашия екип. Как да променим това? Независимо дали сте запознати с понятието „тийм билдинг“, или не, ще ви е полезно и забавно да участвате или да присъствате на безплатно и изпълнено със състезателни игри и забави събитие, в един топъл майски ден в Южния парк. Ще се запознаете с нови хора, ще бъдете част от екип, ще преминавате успешно предизвикателствата и ще печелите награди. Нашата кауза е: „Играй повече, работи по-ефективно!“, а нашето мото „Разни хора, един тийм билдинг!“, – споделят организаторите на събитието от Амейз.

Може да харесате още...