Конни състезания през уикенда на базата в Житница

kone-zaloziДнес започнаха, а утре от 10:00 часа ще продължи открития турнир по прескачане на препятствия на Конната база в Житница. Наградният фонд от 10 хиляди лева е осигурен от Тракиец – Житница и поддържащите спонсори и ще зарадва предвеликденски най-добрите състезатели.

Зрителите и утре ще имат възможност да се насладят на вълнуващо и оспорвано състезание, тъй като в него се включват д 50 състезатели със 120 коня. 

Феновете на Клуб по конен спорт Тракиец –  Житница са призовани да присъстват и подкрепят сърдечно своите любимци. Йосиф Яков, Андрей Сашев, Ани Якова, Георги Стоицов, Гъчо Митов, Борислав Дапев и Николай Маринов са представители на организаторите и на тяхното представяне са възлагат големи надежди 🙂

Както на красиви и спиращи дъха гледки, така и на вкусни и домашни гозби ще се радват и утре гостите в ресторанта на базата. Организаторите от Тракиец – Житница напомнят, че всеки желаещ може да наблюдава състезанието от трибуните на базата или ресторанта без да заплаща такса вход.

снимка: архив

Може да харесате още...