Март си отива с две верижни катастрофи на АМ Тракия

katastrofaДве верижни катастрофи с две жертви и 15 ранени бележат последния ден на тазгодишния месец март. И двата случая са от около 6: 30 сутринта в района на 135 км близо до пътен възел село Войводиново. В посока Бургас са се ударили осем автомобила. А в обратна – към София – 13 автомобила.

На място са били изпратени екипи на Спешна помощ и служители от секторите „Пътна полиция” и „Престъпления по пътищата”. Заради мащабния сблъсък, движението беше пренасочвано като в района на Стара Загора автомобилите, пътуващи към София, се отклоняваха по стария път за Пловдив. А в района на 137 км служители от РУП – Раковски насочваха движението през околовръстния път.

Жертвите са мъж и жена от две различни коли, попаднали в мелето. 7 от ранените в двата инцидента са оставени за лечение в пловдивската университетска болница. В лечебницата в Раковски са били прегледани 5-ма.

От полицията не съобщават за причините за двете катастрофи. Факт е само, че в този час на деня край Пловдив дъжд не е валял и настилките не би трябвало да са мокри и хлъзгави.

Може да харесате още...