20 хилядният клиент на Клуб Торал Спорт: при живот на 4 колела, спортът е най-важната грижа за здравето

andrian1Андриян Янев е медицински представител и по-голямата част от всекидневието му преминава… на 4 колела. В Пловдив, докато учи за магисътър фармацевт, е в университетския отбор по волейбол. Като дете пък 8 години тренира самбо в родния си Благоевград. Обичам всякакви спортове, но в Тотал Спорт ме доведе мой колега, за да играем скуош. Така, за да си купя карта, влязох за първи път тук и ми казаха, че съм 20 хилядния клиент, обяснява Андриян.

Признава, че новината го изненадва и не крие, че е приятно 🙂 Никога до този момент не е печелил неочаквано и е впечатлен не само от жеста, който клубът  прави, като наградата да удвои картата, с която става 20 хилядния му член, но и от обстановката и оборудването в него. Много ми харесва. Спортните зали, в които съм тренирал, изглеждаха по съвсем различен начин, няма допирни точки, допълва късметлията.

Сега Андриян планува да разпуска редовно от натоварения си ден първо на скуош корта, защото харесва динамиката на играта; а после – и в уютното пространство на фреш бара. Самбо ме научи на упоитост и, колкото и да съм в края на силите си, да не се отказвам. Спомням си, че тогава skuo61съм бил на няколко тренировки и по айкидо. Сега и тук бих могъл да опитам, признава магистър фармацевтът.

Иначе, първата му тренировка по скуош ще е още тази седмица. За нея вече си мисли с усмивка. Пожелава на тези, които още се чудят как да влязат във форма и в добро настроение – да решат да го направят със спорт.

Заслужава си да дойдат в Тотал Спорт, защо ли? Защото така ще се погрижат за здравето си, казва 20 хилядният член на Клуба.

Може да харесате още...