Клубът на пловдивските журналисти по целия свят – вече факт

klub112Нито една пресконференция или събитие не може да събере на едно място толкова много журналисти от пловдивската гилдия, узрявали в професията в най-романтичното, според мен,  време на прехода. Учредявнето на Клуб на пловдивските журналисти по целия свят, обаче, се оказа, че успя. Идеята е на Надежда Кехайова, която остреше перо в една идея по-късно време в пловдивския Стандарт, но отдавна вече е акостирала в София. Всичко по организацията и реализирането на хрумката също е нейно дело. 

Ще направим сайт, чрез който да поддържаме контакт, където и да се намираме по света, както и да си помагаме за различни каузи, обобщи Надя кратко – точно в стила на ТВ предаването “Минута е много”, където още е работела.

klub111За учредяването на Клуба в ресторант Famouse house под тепетата се събрахме главно журналисти, които и в момента са в Пловдив.  Подкрепили са Клуба и са съучредители от дистанция и колеги, които живеят в САЩ, Великобритания и Дания.

Неформалният клуб е с планове да събира членовете си веднъж годишно – последния петък на месец март – винаги под тепетата и винаги като на празник – с музиката на талантливи пловдивчани и с чаша вино 🙂

снимки: Чавдар Калдиев

Може да харесате още...