Референдум в социалната мрежа за присъединяване на България към Княжество Монако – днес?

netwars“Искате ли да се присъединим към някоя яка страна, дето има пари и улиците? са толкова без дупки, че даже са писта от Формула 1?” Това е въпросът в най-горещото фейсбук събитие в неделя – Референдум за присъединяване на България към Княжество Монако. Зевзешката страница се появи в социалната мрежа на 19-ти февруари и веднага излезе с Отворено писмо до принц Албер Втори, с копия до Националния съвет и Правителствения съвет на Монако 🙂 

“Ваше Величество!
Обръщам се към Вас от името на група граждани, които се чувстват Монакчани до мозъка на костите си. Ние не сме много, но сме качествени. Като доказателство за това моля да обърнете внимание на нашия сънародник Димитър Бербатов, който е един от нас, но за съжаление единствен за сега, който се е трудоустроил и работи в името на Майка Монако!
Молим Ви, със всяка фибра на телата си ние, които се чувстваме част от казината и кръговете от Формула 1, искаме да бъдем анексирани към подопечното Ви княжество! За целта ще организираме референдум, който се надяваме да спечелим с около 97% одобрение.”

За първи анексиран българин вече страницата е обявила, разбира се, Бербатов. А в нея и под писмото до принц Албер са публикувани снимки на игрални зали и хотели у нас с име Монако.

За 4 дни страницата с каузата България в Монако и Карлово като Монтекарлово е събрала повече от 11 540 лайка. Да видим в неделния електронен референдум какво ще се случи 🙂

Може да харесате още...