Президентът на “Mrs. America” в търсене кой в България иска да вземе правата за конкурса

us_flagПрезидентът на “Mrs. America”  Дейвид Мармел търси кой в България иска да вземе правата за конкурса, стана ясно след срещата му с председателя на Българската Търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов. Пред него Мармел е съобщил, че все още не е неосъществима възможността провеждането на конкурса тази година да се състои в  София. 

Представяйки конкурсите “Mrs. America” , Дейвид Мармел е подчертал, че те са позиционирани в най-гледаното телевизионно време и имат особено висока популярност в цял свят. В конкурса участват омъжени жени от 50-те щата на Америка плюс окръг Колумбия и се състезават за престижната титла.

“Mrs.America” остава първият конкурс за омъжени жени. Този национален конкурс е посветен на около 70 милиона омъжени жени в САЩ. Всяка от състезаващите се за титлата 51 състезателки е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса, победителката получава право да участва в световния конкурс “Mrs. World”.

Това ще се случи и с българката, която ще стане носителка на титлата, ако някой пожелае да получи правата на конкурса. От БТПП съобщават, че за контакти с носителите на правата, можете да се обърнете към дирекция Международно сътрудничество и международни организации  в организацията.

Може да харесате още...