България – на 144-то място по ниво на щастие сред хората; започва конкурс “Подари щастие” :)

usmivka_na_scena„Подари щастие” за по-щастлива България е насловът, под който най-големият онлайн ритейлър в Централна и Източна Европа eMAG стартира интересен конкурс за добри истории. Поводът за желанието на компанията да направи българите поне малко по-щастливи е статистика, според която  ние сме сред страните с най-ниско ниво на щастие и заемаме 144-о място от общо 156 държави. Данните са оповестени в Световния доклад на щастието на ООН, признат за измерител на глобалното щастие. 

Световният ден на щастието е утре,  20-и март. И eMAG призовава хората да си припомнят щастливи моменти от живота им и да ги споделят.  Така до 23 март всеки може да участва в щастливия конкурс, стига да  разкаже кой и как го е зарадвал, да качи обща снимка с човека, който го е направил щастлив и да избере един от предложените подаръци, с който да ощастливи свой близък. Ето и още информация. 

Целта е да се умножат споделените щастливи емоции, а наградата е по избор – почивка за двама, два билета за концерт или екстремно изживяване.
Печелившият ще бъде обявен на 26-и март.

Може да харесате още...