Нов хит на Теди Москов – в Пловдив на 10 март

teatralen_proekt_petar_karapetkov005Ако сте се забавлявали с героите от „Улицата“, ако нямате съмнение, че Теди Москов е запазена марка за качество с ярък провокативен стил, то вашето място е сред публиката на новия хит на Москов.  Само на 10 март (понеделник) от 19 часа на сцената на Дома на културата „Борис Христов“ под тепетата гостува най-новото му заглавие – „ПРОФЕСИЯ ЛЪЖЕЦ“.

“Професия Лъжец” черпи вдъхновение от книгата на Джани Родари “Джелсомино в страната на лъжците”. Костюмографията е на Свила Величкова и е принос към номинацията на уважаваната сценографка за тазгодишните награди „Икар“. Плетеницата от импровизации създават актьорите от Държавен куклен театър Варна: Красимир Добрев, Боян Стоянов, Галин Гинев, Вера Стойкова, Диана Цолевска, Стоян Стоянов, Евгения Василева, Екатерина Василева.

“Професия лъжец” е шеговит политико-исторически прочит на клиширани събития от нашето минало. Действието се развива в Сърбългърмъния – обобщен образ на балканските държави и техния. Билети може да се намерят в  билетен център пред община Пловдив.

Може да харесате още...