Инструктор по тае-бо спаси изоставено кученце

viktor=al9Топ инструкторът по тае-бо в пловдивския клуб Тотал Спорт Албена Иванова спази кученце на един месец, изоставено заедно с майка му и 4-те му братчета и сестричета във Варна. Албена прочела за котилото,  намерено в кашон в центъра на морската ни столица при -11 градуса навън, от фейсбук страницата на местната организация в помощ на животните Анимал Хоуп. 

Бебетата бяха черни и бежови. Харесах веднага едното от светлите кученца и знаех, че ще го взема, разказва инструкторът, която е и
доктор на спортните науки. Необходимо било само да се организира превоз от Варна до Пловдив. Оказа се, че в България, подобно на други европейски страни, има група за споделен превоз.Така близо 400-те километра едномесечното пале пристига в Пловдив точно преди уикенда.

Беше уплашено и объркано, усмихва се Албена, докато малчуганът си играе с обувката й. Първата нощ започна в кашончето му до моето легло, а сутринта се събуди на възглавницата ми, допълва 🙂

От новата ситviktor=al7уация вкъщи най-объркан, обаче, е котаракът Тодор. Обиден от вниманието към кученцето, той никак не му се радва. Но Албена е убедена, че това е само началото на едно ново приятелство.

Спасеното кученце вече си има и име – Виктор. Дава го дъщерята на Албена, така се казва приятелят й, който учи висша математика и е плувец. Очакваме много скоро от новия ни член на семейството постижения като на истинския Виктор, казва Албена, за която това е поредното спасено от улицата животинче.

Може да харесате още...