Фондация за музика „Въльо Начев” кани творци на конкурс за лого, слоган, текст и химн на национални музикални награди

netwarsФондация за музика „Въльо Начев” обяви 4 конкурса за идейни проекти на лого, слоган, текст и музикален химн на новоучредените Български Музикални Награди. Те са национално-представителни, уточниха от фондацията и посочиха подробно изискванията към творците за участие в състезанието.

1 ЛОГО – визуален символ на Български Музикални Награди, което ще бъде изработено в представителен МОДЕЛ НА НАГРАДАТА ЗА ВРЪЧВАНЕ за всички основни 15 категории музикален стил и допълнителни 40 награди.

КРАЕН СРОК за участие: 24:00ч. на 02.02.2014г. /неделя/, българско  време. Повече за регламента и правилата може да научите от официалната страница.

2. СЛОГАН – рекламно изречение на Български Музикални Награди, което да визуализира с 2-3 до 4 думи обединените представителни музикални награди на България за най-продавани и най-популярни изпълнители и музиканти във всички основни 15 категории музикален стил.

КРАЕН СРОК за участие: 24:00ч. на 01.03.2014г. /събота/, българско време. Ето и подробностите.

3. МУЗИКАЛЕН ХИМН – мелодичен символ на Български Музикални Награди, който ще открива Гала Церемонията за връчване на Български Музикални Награди, национално-представително за всички основни 15 категории музикален стил и допълнителни 40 награди и ще звучи на много национални и международни  изяви като музикална визитка на България.

КРАЕН СРОК за участие: 24:00ч. на 01.03.2014г. /събота/, българско време – период за приемане на идейни проекти на участниците заедно и/или
отделно за музикален химн и текст към него. Подробности: тук.

4. ТЕКСТ (към Музикален ХИМН) на Български Музикални Награди, с който ще се открива всяка година Гала Церемонията и ще бъде
национално-представителен за всички основни 15 категории музикален стил и допълнителни 40 награди. Текстът се предвижда в последствие да бъде записан и изпят от един или няколко изпълнители като ще звучи на всички национални и международни изяви като музикална визитка на България.

КРАЕН СРОК за участие: 24:00ч. на 01.03.2014г. /събота/, българско време – период за приемане на идейни проекти на участниците заедно и/или
отделно за музикален химн и текст към него. Повече може да научите от страницата. 

Организаторите съобщават, че всички подадени идейни проекти трябва да отговарят на параметрите, посочени в ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАВИЛА на Конкурса.

източник: Български Музикални Награди 2014 (BMAs)

Може да харесате още...