Програмист спечели неограничен достъп за цяла година до услугите в Клуб Тотал Спорт

tombolka2Димитър Пейчев е програмист и по цял ден е пред компютъра. Случва му се да стои пред него и по 14 часа, макар и рядко. И пак пред компютъра, водейки конферентен разговор, научава, че за 2014-та ще има неограничен достъп до услугите в Клуб Тотал Спорт. Новината му съобщава инструкторът по скуош в клуба. “Помислих, че някой се шегува с мен. Не съм очаквал изобщо да спечеля от томболата. Даже не знаех кога ще се тегли”, казва Димитър.

Днес – пред любимото си място в Клуба – скуош кортовете – получи и картата си Тотал VIP 12. По думите му, това е най-голямата му материална печалба.

Картата Тотал VIP 12 дава възможност за неограничен достъп до фитнес, групови занимания, функционални тренировки, VIP съблекалня и сауна. Ще продължа да идвам на фитнес и скуош, както досега, но мога да пробвам и спининг, защото ми се е случвало да наблюдавам и изглежда доста весело и натоварващо едновременно, казва Димитър.

Той е редовен клиент на Тотал Спорт от 2008-ма година и днес признава, че за програмист като него, ако не съчетава работата си с фитнес, става страшно. Първоначално тръгнах, защото реших, че не се чувствам добре и че трябва да се стегна. После спрях, но преди 2 години с един приятел дойдох на скуош тренировка.

Не играя тенис, не знаех изобщо какво значи скуош. Но видях и се запалих. И оттогава не съм спрял. В началото е повече гонене на топката, но като усвоиш техниките – един час игра и излизам все едно съм бил под душа. Тотално се отпускам!

Радваме се, че годишната ни карта беше спечелена от дългогодишен клиент на Клуба – коментира и мениджърът на Тотал Спорт Гери Тонева.

Може да харесате още...