Зумба с Веси и Снежи – тази година в Тотал Спорт

zumba-total1Със супер емоционален старт в Клуб Тотал Спорт снощи започна зумба годината за инструкторките от Пловдив Веси и Снежи. Двете сестри с уникално данс излъчване взривиха с емоции арт пространството, което беше толкова пълно, че зумба се танцуваше сякаш ръка за ръка. За новите инструктори първият мулти спорт център в България изгради специален подиум, от който и в най-отдалечения край на данс зоната движенията на Веси и Снежи да могат да се следят и повтарят.

През 2012 година екип на F2F TV разказа за двете зумба инструкторки с видео-репортаж. Пак заедно с момичетата беше организиран конкурса за зумба лице, чийто първи носител на титлата стана Ирина Петкова.
zumba-total39

На зумба тренировката в Клуб Тотал Спорт Ирина беше на първия ред, а сред участниците в парти-класа можеше да се забалежат една друга още Екатерина Костова от F2F TV и галеристката Таня Банкова от журито на състезанието за зумба лице.  Танци представи и гост инструкторката Цветелина Делчева, която преподава зумба в Австрия.

Под тепета редовните зумба часове на Веси и Снежи в Клуб Тотал Спорт започват в понеделник и са с график: понеделник и сряда – от 18:00 и от 19:00 часа и  петък от 18:00.

Може да харесате още...