Набират се снимки за Деветия национален фотоконкурс „Най-сладка целувка” :)

celuvka_tulenЗа девети пореден път фотографи от всички възрасти са поканени да изпращат запечатаните пред обектива на камерата целувки. Наградите са истинско изкушение за обичащите фотографията – екстремни усещания, уикенди в най-красивите кътчета на страната, круиз с пиратски кораб, книги за душата…и са вдъхновение за бъдещи творби…

Сред журито ще са представители на културните среди в Пловдив, изявени български фотографи и представители на медиите, както и представители на фотографските сайтове в страната.
Снимките се очакват на e-mail celuvka2013@abv.bg. Публикуват се по реда на пристигането им на фейсбук страницата на „Най-сладка целувка целувка”, както и в сайта на Обединена рекламна агенция www.reklamabg.info.

Въпреки, че няма отделен раздел за професионалисти, журито винаги е откроявало най-оригиналните фотоси. Поканата към медиите е за „политически” целувки, а доколко ще са сладки…ще се разбере на финала, където на Свети Валентин снимките ще окичат Главната на Пловдив, а вечерта фотографи и публика ще се радват на купон в чест на Купидон.
Подготвя се и изложба с най-добрите снимки през годините във фоайето на Община Пловдив до 8 март 2014.

От 2010-та досега броят на участниците расте лавинообразно – през 2010-та – повече от 80 със снимки от България, Франция, Канада и САЩ; през 2011 – над 130 фотоса; през 2012-та – над 100 фотоса на 60 автори от всички възрасти. За деветия фотоконкурс вече имаме 63 снимки, а февруари е още далеч, похвали се в първия работен ден на 2014-та Ваня Недева, по чиято идея се провежда фото-надпреварата.
В очакване на вашите целкувки, призивът й, с който и F2F TV избра да започне новинарската 2014-та, е: Бъдете винаги влюбени 🙂

Може да харесате още...