Ловец и рибари – сред жертвите на инциденти в края на 2013-та и началото на 2014-та

nebe_zalezЛовец и рибари са сред жертвите на инциденти в края на 2013-та и началото на 2014-та година. И още – пожар, алкохолизъм и агресия – сред причините за неочакван край или болнична постеля около празниците.

46-годишен пловдивчанин беше прострелян по време на лов във вторник в землището на село Костиево. Той бил ранен в лявото бедро от свой 44-годишен колега и по-късно в болница починал, съобщиха от пловдивската полиция. Ловецът, който е стрелял, според полицията – по погрешка – не е бил пиян, сочи дрегерът. Образувано е досъдебно производство по случая.

Пак в пловдивско – този път в язовир „Мишеца” край Раковски – двама мъже на 49 и на 60-години – се преобърнали с лодката си и потънали за броени минути в 3-метровити дълбини. Според първоначалната информация, инцидентът станал на около 100 метра от брега на 29 декември. Акцията по издирването им започнала същия ден и в продължение на 3 дни водолази и служители от местната притивопожарна служба ги издирвали. На 30 декември е извадено тялото на по-възрастния мъж, а ден по-късно е открит и другият загинал.

Снощи пък двама мъже загинаха при пожар в къща в септемврийското село Семчиново. 46-годишният собственик на къщата и негов гост, 56-годишен жител на Белово, се задушили от запалило се одеяло. По случая е образувано дознание.

Останалите случаяи на инциденти, регистрирани от полицията в цялата страна, са свързани с агресия в заведения и между познати главно след подпийване.

Може да харесате още...