Преподаватели от САЩ провеждат интерактивен семинар във Варненския свободен университет

VSUСеминарът по актуални проблеми на микро- и макроикономиката има за цел да обогати познанията на студенти от бакалавърските програми на Варненския свободен университет и да ги запознае с опита на големи имена в икономическата наука като проф. д-р Джордж Вредевелд от университета в Синсинати и проф. д-р Ричард Макдоналд от университета „Сейнт Клауд”. Семинарът ще се проведе от 16-ти до 18-ти декември 2013 г. в зала 3 на Учебно спортния комплекс на ВСУ „Черноризец Храбър”.

Инициативи от подобен род са вече традиция в усилията на академичното ръководство на университета и факултета по Международна икономика и администрация, да предоставят възможности за изграждане на международно конвертируеми знания и компетенции на студентите, които да повишат възможностите за тяхната бъдеща професионална реализация.

В основата на занятията, които предстоят са поставени теми в областта на микро- и макроикономиката, представени под формата на дискусии с чуждестранните преподаватели. Работният език на семинара е английски. Занятията стартират на 16 декември (понеделник) 2013 г. от 9:00 ч. в зала УСК 3.

Може да харесате още...