Частна болница в Пловдив – готова да приеме уролозите от Пирогов, подали молби за напускане

bolni4ni_001„Уролозите от „Пирогов“, които вчера вкупом подадоха оставки, веднага могат да започнат работа в „Медлайн“, отправи покана към лекарите д-р Невен Енчев, управляващ съдружник на пловдивската многопрофилна болница.  „Заповядайте при нас! Пловдив има нужда от квалифицирани специалисти в тази област на медицината. В МБАЛ „Медлайн“ ще имате не само отлични условия за работа, добро заплащане, коректни колегиални взаимоотношения, но и уважението, което заслужавате,“ обещава д-р Невен Енчев. Той допълни, че на лекарите ще бъдат осигурени и квартири в града под тепетата.

20-те специалистите от „Пирогов” подадоха предизвестия за напускане вчера сутринта заради конфликт с началника на анестезиолозите в столичната болница. Причината за крайната мярка е грубото отношение и заплахите за саморазправа на д-р Цветан Борисов, както и липсата на движение по сигналите им до ръководството.

След като случая стигна до националните медии, от ръководството вчера съобщиха, че проверяват случая като очакват до 3 дни и от двете страни писмени обяснения. Етичната комисия на “Пирогов” също е сезирана.

Може да харесате още...