Българин избран за вицепрезидент на Световната PR асоциация

Maxim_BeharЧленът на Борда на БАПРА и бивш председател на асоциацията Максим Бехар бе избран за вицепрезидент на Световната PR асоциация ICCO на последната среща на Борда на асоциацията в Париж, съобщава Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА). Световната PR асоциация е най-голямата и най-представителна организация на този бизнес в света.

„В БАПРА приемаме избирането на г-н Бехар с огромно задоволство и сме убедени, че това е страхотно признание както за неговата работа, така и за БАПРА като асоциация и обединител на фирми с честен, почтен и прозрачен бизнес. Познавам Максим много добре и съм убеден, че неговите опит и енергия ще са много полезни на ICCO, а и България ще получи още една великолепна промоция в света“, коментира председателят на Борда на БАПРА Николай Неделчев.

В Световната PR асоциация членуват повече от 1600 фирми от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка и Австралия. Максим Бехар бе неин ковчежник през последните 3 години и член на Изпълнителния комитет, който обикновено се състои само от 4 души. Новият Изпълнителен комитет включва още президента Дейвид Галахър, изпълнителния директор Франсис Ингхъм и новия ковчежник Андрей Баранников.

„За мен е чест да управлявам тази забележителна организация още една година. Максим свърши великолепна работа като наш ковчежник през последните 3 години и нямам никакво съмнение, че като вицепрезидент той ще продължи да дава нови примери как трябва да се работи“, коментира Дейвид Галахър, президент на ICCO.

 

Максим Бехар управлява водещата компания в областта на публичните комуникации M3 Communications Group, Inc., както и чешкия офис на световната PR корпорация Hill+Knowlton Strategies. През март тази година Максим Бехар бе избран за председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Той също така преподава социални медии и модерни комуникации в университети в много страни по света.

Може да харесате още...