„До Пловдив и назад“ с премиера на два континента, този следобед – и в F2F TV

bibliotekata_film_02Журналисти, правозащитници, представители на бизнеса и модния свят, пилот от българските ВВС и галеристка се събраха в Арт Клуб Библиотеката снощи за първото представяне на филма за Пловдив през очите на Мис Българка в САЩ Невена Чалова. На чаша червено вино от Винарска изба Драгомир авторът и режисьорът на кратката история Екатерина Костова и Юлиан Георгиев припомниха на гостите си петте дни на Невена в Пловдив. 

Това е една кратка съвременна приказка за красотата, която нарекохме „До Пловдив и назад“ и се надявам да ви хареса. Опитали сме се да покажем живия град с позитивните му хора – сподели Екатерина Костова преди началото. А веднага след края на видеото получи пожелания за следващи серии.
В същия час, но със седем часа разлика, се случи представянето на филма и в САЩ. Българи, които живеят и работят там, се събраха в Генералното ни консулство в Ню Йорк по покана на създателя и организатор на конкурса „Мис Българка в САЩ“ Боряна Павлова от Българския дамски клуб.
Краткото филмче ще бъде излъчено в интернет медията F2F TV, която подари на призьорката в конкурса за красота пет дневното посещение под тепетата. Продължавам да мисля, че това е един от пътищата, по които можем да рекламираме града си – много по-модерно, отколкото с брошури и клипове и е малко тъжно, че правейки го за Пловдив, на това представяне не виждаме никой от местната власт, коментира още Екатерина Костова.

Може да харесате още...