Клуб Тотал Спорт отваря врати за безплатни тренировки в MOVE WEEK

total_sport_01Ако никога досега не сте ходили във фитнес или не дори не знаете какво значи спининг, пилатес и VG тренировка и масаж, може да го направите без да плащате и стотинка, при това в уютна, топла, чиста и приятелска обстановка. Първият мулти спорт клуб в България – Тотал Спорт – отваря врати на 12 и 13 октоври, за да привлече нови приятели и да покаже, че спортът е достъпен за всички.

През уикенда ще се допуска напълно безплатно до фитнес залата всеки, който не е посещавал клуба. Безплатно ще може да се включите и в груповите занимания в събота: пилатес, йога, айкидо за деца, тае-бо, спининг. Извънредните безплатни часове с инструктори са за спининг в неделя от 11:30 с Мария Коруева, между 12:00 и 13:00 с Лана Петкова по VG трениривки и масажи и в неделя от 17:00 С Атанаска Димитрова – пилатес.

От 11 до 13 октомври, в рамките на Европейската седмица на движението и спорта MOVE Week, която в Пловдив обединява куп спортни прояви в Градска спортна панорама, Тотал Спорт разпъва и рекламна палатка в карето между Централна поща и Военния клуб. Пред нея ще се раздават флаери с информация за клуба и услугите, които той предлага.

Може да харесате още...