Теодосий Спасов представи нов проект на джаз сешън в Пловдив

teodosi_spasov1Теодосий Спасов и приятели – световноизвестни музиканти, впечатлиха публиката на шестото издание на джаз сешъна „Българския софтуер по световния път на пловдивския джаз“ . На него официално беше представен новият проект „Теодосий Спасов Джаз Оркестра“, съставен от млади пловдивски таланти, тръгнали по световния си път от сцената на събитието. Концертът се организира от „Орак инженеринг“ в партньорство с Международен панаир Пловдив през седмицата.

Виртуозите на българския и световен джаз изсвириха нови авторски пиеси пред представители на бизнес средите. Джаз сешънът съчетаваше иновативните подходи в музиката, характерни за Теодосий, с иновации при контактуването между гостите на събитието. Там всички участници бяха с електронни баджове, помагащи бързо да открият хората, с които искат да общуват.

„Обичам да свиря на такива празници, на които срещата на партньори ражда нови идеи, и обичам, тръгвайки си от събитието, гостите да носят със себе си атмосферата на музиката. Това не беше стандартен концерт, а музикална прегръдка към всички гости в една по-приятелска обстановка, в която сцената не е бариера между нас“, сподели Теодосий Спасов.
На Международния технически панаир ОРАК получи златни медали за иновации за двата си нови продукта за електронно правителство, които представи – ORAK R6 SMART REGISTRY (on the Cloud) и ORAK R6 E-CAMPUS (Cloud & Mobile). „Аз съм особено щастлив, че наградените продукти са част не само от експортното ни портфолио, а и реално се внедряват в българското електронно управление и ползите от тях ще бъдат достъпни за над седем милиона граждани, над 260 общини и органите на централната власт в България. За нас е важно не само да създаваме иновации, а и тези иновации да предлагат реална полза за обществото и получените награди показват, че сме на прав път не само по света, а и в България“, сподели Красимир Стоянов, основател и изпълнителен директор на „Орак Груп“.

Може да харесате още...