Максим Бехар – основен лектор на три поредни световни PR форума

Maxim_BeharБългарският PR експерт Максим Бехар ще представя страната ни на три световни форума в рамките само на две седмици. В Прага, в Париж и в Мумбай Бехар ще говори за последните тенденции в социалните медии и тяхното влияние върху бизнеса с публични комуникации.

Световният комуникационен форум в Давос организира в Прага своя първи европейски регионален форум на 4 октомври с участието на 15 световноизвестни имена, сред които общопризнатият за „гуру“ в PR бизнеса Пол Холмс, вицепрезидентът на „Филипс Електроникс“ Андре Манниг, най-изявеният професионалист по психология на комуникациите д-р Ленардо Ереро, Ладислав Червенка, директор в „Юниливър Европа“, Джеймс Джилис, комуникационен директор на ЦЕРН, Даниел Хьотген, PR директор на Съвета на Европа, и много други.

Максим Бехар, който в началото на тази година бе избран за Председател на Борда на Форума в Давос, ще защитава в дебат нуждата от публичност и прозрачност срещу един от най-известните блогъри във Великобритания Стюарт Брус.

Седмица по-късно, на 10 октомври, на PR срещата на високо равнище (ICCO PR Summit) в Париж Бехар ще говори пред директорите на най-големите PR компании в света за най-новите предизвикателства пред индустрията и новите моменти в отношенията клиент–агенция. Форумът се организира от Международната организация на комуникационните консултанти (ICCO), която обединява над 1750 PR компании от целия свят. През 2009 година Максим Бехар бе избран за ковчежник и член на Изпълнителния борд на ICCO, длъжност, която заема и до днес.

На 18 октомври Бехар ще говори за силата на социалните медии на годишния международен форум в Мумбай, Индия – Comfest 2013. На него ще бъдат представени лектори от целия свят. Миналата година Индийската бизнес асоциация, организатор на този форум, удостои Бехар с титлата „Комуникатор на десетилетието“ – награда, за първи път присъдена на чужденец в над 40-годишната история на организацията.

„Приемам и трите ми участия в тези престижни форуми като голямо признание за нивото на PR бизнеса в България. На практика ще бъда сред много малкото говорители от Централна и Източна Европа на тази форуми и този факт води след себе си огромни отговорности. Познавам добре PR пазарите в голям брой страни по света и твърдя, че в България той е много добре развит, напълно конкурентен, етичен и професионален“, каза Максим Бехар.

Може да харесате още...