Пилатес за бременни и дами след операция тръгва в Тотал Спорт

angelina4Нова програма по пилатес ще помага на бременни и дами след раждане, операция и стрес в Пловдив. Упражненията ще са подходящи и за жени с проблеми в стойката, с наднормено тегло или такива, които не са влизали в спортна зала от часа по физическо възпитание в училище. Името на комплекса е Пилатес-рехабилитация, а негов автор – русокосата инструкторка по пилатес в Клуб Тотал Спорт Ангелина Пашалийска.

Това е лека и щадяща гимнастика с елементи от йога, с много разтягане, дишане и внимателна работа с мускулните групи, разказва в аванс Ангелина. Упражненията се изпълняват на фона на нежна инструментална музика, която спомага за постигане на хармония между дух и тяло. Движенията са бавни,постепенни и контролирани. Целта е да научи дамите да усещат тялото си и да влязат във връзка с него.

Ангелина Пашалийска решава да състави програмата съвсем скоро, когато й се налага да се възстановява от коремна операция. Сама преподавател по йога за деца в Тотал Спорт, в този период усеща, че дори нейното тренирано тяло е уязвимо и има нужда от връщане в ритъм. Практиката си съчетах с проучвания и така състваих този едночасов комплекс. С него помогнах първо на себе си, а сега – и на дамите, които имат нужда да преодолеят своите стресови ситуации.

Новата програма стартира тази събота, 14 септември, от 17 часа в Клуб Тотал Спорт. След това заниманията са всеки вторник от 19:30 и всяка събота от 17:00 часа. И ако за еднократното посещение цената е 6 лева, то срещу 40 лева ще може да тренирате 8 пъти. Като се има предвид, че движението е безценно за здравето ни, най-малкото, което може да подарите на тялото си, е това начало за по-добър живот, казва Ангелина.

Може да харесате още...