Нова каса за феновете на Сцена на кръстопът; “Хората от Оз” сменят “Веселите уиндзорки”

 scena-kasaНова каса специално за феновете на “Сцена на кръстопът” отваря врати от днес – 1 септември. В прегръдката на театралните колони, на входа на Драмата, тя ще създаде удобства на ценителите. Те ще могат да си закупят билети и на касата на Драматичния театър без да се налага да чакат на опашки. 

Тазгодишната “Сцена на кръстопът” е подложена на огромни предизвикателства заради пожара,който избухна в голямата зала. Явно сме обречени на мотото “Очаквай неочакваното”, коментират от екипа на феста.

Неочакван се оказа проблемът “въртящ се кръг”. Заради липсата му в Дома на културата “Борис Христов” няма как да се случи хитовото представление на Народния театър “Иван Вазов” “Веселите уиндзорки”. Затова честта да закрият Есенния международен театрален фестивал се пада на Театър 199.

Horata_ot_Oz1На 23 септември от 19.00 часа  в Дом на културата “Борис Христов” (бившия Синдиндикален дом) е пловдивската премиера на “Хората от Оз”от Яна Борисова.

На сцената ще се насладим на цяла плеяда изключителни артисти – Цветана Манева, Атанас Атанасов, Вежен Велчовски, Стефан Вълдобрев, Радена Вълканова.

Спектакълът “Хората от Оз” донесе награда Аскеер за поддържаща мъжка роля на Атанас Атанасов.

Може да харесате още...