Никола Манев рисува поколението, наречено “F” от Максим Бехар

behar3Бих искал да изобразя това поколение в картини – това разкри пред медиите във Варна майсторът на четката Никола Манев, който от десетилетия живее и твори в Париж, но беше в морската столица за представянето там на последната книга на PR експерта Максим Бехар „Поколението F, или кой управлява света сега”.

Авторът на хитовата книга, с която Financial Times описа протестите в България, от своя страна допълни, че се радва на първата си срещна на живо с толкова представители на „Поколението F“ във Варна.

Сред гостите на варненската премиера беше посланикът на Република Корея Шин Менг-хо. Това е вторият черноморски град, в който Бехар представи последната си книга, издадена от „Ентусиаст“. Посещението е част от лятното турне на behar2автора.

„Поколението F“ е третата книга на Максим Бехар след „111 правила във Facebook“ и „Вторичен инстинкт“.

В „Поколението F“ участват български и световнoизвестни личности: Антон Дончев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Мартин Карбовски, Мария Гроздева, Ники Кънчев, Бойко Василев, Георги Мамалев, Соломон Паси, Любомир Стойков, Симеон Василев, Владимир Каролев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Мартин Захариев и Пол Холмс.

Освен мненията им книгата съдържа най-впечатляващите онлайн тенденции от последната година в социалните медии, както и коментарите на PR експерта по 50 ключови теми от дигиталния свят.

behar4

„Поколението F“ се разпространява онлайн на английски език в amazon.com още преди официалното представяне на печатното издание. Авторът е убеден, че това е бъдещето и по този начин книгите намират по-голямо място в забързания начин на живот. Линковете към онлайн версиите на български и английски език са поместени на официалния сайт на книгата: www.generationf.bg

Може да харесате още...