Истинският профил на Бойко Борисов във фейсбук е хакнат?

netwarsСлед като F2F TV ви разказа колко е трудно да намериш истинския Бойко Борисов в мрежата при положение, че ПР-ите на партията му съобщиха за първия му пост без да дадат линк към него, днес те излязоха с горещата новина, че профилът му е хакнат. Дали обаче? Да видим…

“Два са начините за блокиране на профил във фейсбук – или да бъде докладван едновременно от множество организирани групи, или да бъде хакнат самият профил”, пишат колегите в сайта на партията.

На профила му, който – все пак вчерауспяме да открием след истинско онлайн дирене по следите на първия пост, днес, след новината за хакерската атака, четем: Sorry, this page isn’t available The link you followed may be broken, or the page may have been removed. 

Който не може да си го преведе сам, може да пита чичко GOOGLE. И пак ще се ориентира.

Утре – най-вероятно ПР-ите ще възстановят профила или ще създадат нов и ако този път не забравят да дадат линк към него, ще е ясно, че някой е прочел статията ни за появата на Борисов в социалната мрежа или че поне се е сетил какво точно значи социална мрежа и как се използва.

Та в този ред на мисли, да изпреварим събитията и отсега да кажем –  драматизирането за хакване във фейсбук не върви пред хора, които са вещи в мрежата и знаят кое как се случва… И, много молим, оставете в новия оригинален профил на експремиера  той сам да пише и сам да го администрира – това ще е само в негов плюс.

Може да харесате още...