Максим Бехар представи новата си книга „Поколението F“ в Бургас

maximbБургас е първият черноморски град, в който PR експертът Максим Бехар представи последната си книга „Поколението F, или кой управлява света сега”, издадена от „Ентусиаст“. Книгата вече беше успешно представена в София и Шумен, а Бургас е първият град от лятното й турне. 

В морския град авторът се срещна лично с читателите и раздаде автографи: „Избрах Бургас неслучайно. Това е културен град с история, а бургазлии са сърцати и отворени хора, които несъмнено са част от „Поколението F“.

„Поколението F“ е третата книга на Максим Бехар след „111 правила във Facebook“ и „Вторичен инстинкт“.
В „Поколението F“ участват български и световнoизвестни личности: Антон Дончев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Мартин Карбовски, Мария Гроздева, Ники Кънчев, Бойко Василев, Георги Мамалев, Соломон Паси, Любомир Стойков, Симеон Василев, Владимир Каролев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Мартин Захариев и Пол Холмс.
„Изключително щастлив съм да събера хора с толкова различни таланти и професии на едно място“, коментира Максим Бехар.
Освен мненията на известните личности, книгата съдържа най-впечатляващите онлайн тенденции от последната година в социалните медии, както и коментарите на PR експерта по 50 ключови теми от дигиталния свят.
Уникалното е, че „Поколението F“ се разпространява онлайн на английски език в amazon.com още преди официалното представяне на печатното издание. Авторът е убеден, че това е бъдещето и по този начин книгите намират по-голямо място в забързания начин на живот.

Може да харесате още...