Огромен интерес към онлайн системата за електронно плащане на EVN

netwarsКлиентите на EVN България проявяват все по-голям интерес към онлайн и телефонните услуги на дружеството, съобщиха в разгара на лято оттам. Над 180 000 клиенти са се регистрирали в „ЕVN Онлайн плюс” за 1 година от старта на системата за електронно плащане. Сред предимствата се открояват незабавното и сигурно онлайн плащане на ток с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ; по-голямата защита на личните данни, чрез обновена система за регистрация в страница с криптирана връзка.

достъп до информация не само за актуални, но и за стари неплатени задължения, отразяването веднага в системата на дружеството на информацията за плащането.

За да се възползват от „EVN Онлайн плюс”, частните клиенти е необходимо да извършат лесна еднократна регистрация, за която са необходими клиентски номер, номер на фактура (без значение актуална или по-стара), издадена за този клиентски номер и актуален имейл адрес, припомнят от дружеството.

Освен растящата популярност на тази система, се отбелязва силен интерес и към останалите онлайн и телефонни услуги. На голям интерес сред клиентите на EVN се радва и услугата за безплатно уведомяване чрез sms и имейл за предстоящо прекъсване на електроснабдяването поради забавено плащане.

Дружеството дава възможност на своите клиенти да проверяват размера на своите фактури също и чрез специализирана автоматична телефонна линия 0700 1 0207.

Може да харесате още...