Мис Българка в САЩ Невена Чалова на гости в Пловдив по моя покана :)

nevena1Ще бъдем още по-красиви от утре в Пловдив – най-красивата и талантлива българка в САЩ, избрана в надпревара с още 19 момичета в Ню Йорк на 25 май тази година, пристига в града на 2 юли по моя покана. Това е  наградата ни за Невена Чалова от Чикаго, която покори жури и публика в конкурса, организиран от Дамския клуб в Ню Йорк. Идеята ми е 5 дневното посещение в Пловдив на мис Българка в САЩ да я запознае със съвременния живот в един от най-старите градове в света.Заедно с Невена из руините на вековния Пловдив и горещите му съвременни арт точки ще бъде заместник кмета по култура Стефан Стоянов.

total_sport_03В пловдивската програма на талантливата българска мис предвиждам VIP карта за фитнес занимания и тренировки с инструктори по избор в първия мулти-спорт клуб в България – Тотал Спорт и фотосесия пред камерата на Юлиан Георгиев от Ф2Ф Студио в Авиобаза Граф Игнатиево, където са базирани изтребителите, с които се пази небето на България.  Всъщност, с Юли ще сме непрекъснато заедно, за да проследим престоя под тепетата на красивата Невена и да го превърнем в кратък филм. Освен че ще го излъчим в интернет канала ни, ще го подарим и на Дамския клуб в Ню Йорк, който ще може да го сподели за излъчване и с партньорски медии в САЩ.

Ще я заведем и в Техническия университет, за да се срещне с талантливи студенти, които участват в разработка на безпилотен пресонален самолет; както и на Гребния канал. Няма да пропуснем да й покажем как празнува рождения си ден Галерия Хеброс Арт и как звучи джазът на живо в една пловдивска вечер в Конюшните на царя. В друга от вечерите здравословно меню пък ще й демоснтрира екипът на ресторант Киноа.

staia-nevena2Невена Чалова ще отседне в Хотел Лайпциг, където артистичната стая в топли цветове и с прекрасен изглед към Пловдив вече я чака. Благодаря на партньорите си от Лайпциг, които ще осигурят уюта и удобството на красавицата за целия й престой.

vaucherМедиите от Пловдив ще могат да се срещнат с Невена на кафе на 4 юли в ранния следобед. На срещата ще бъде и председателят на Дамския клуб в Ню Йорк Боряна Павлова, по чиято идея преди 2 години стартира конкърса за красота и талант в САЩ.

Всичко за посещението може да следите в интернет страничката на събитието . И, разбира се, тук и във фейсбук  🙂

Може да харесате още...