Рок-певецът Тома пее на Джулай Морнинг на Витоша

toma_zdravkov_001Тома и бандата му ще забият на първия Джулай Морнинг на Витоша. Момчетат ще изсвирят най – яките парчета от 70-те и 80 – те,златни години на Класическия Хард Рок сред които са хитовете na Black Sabbath -Paranoid,Whitesnake-Here I go again,Judas Priest-Breaking the law AC/DC-TNT и разбира се много други. 

Младите рокаджии приканват феновете на твърдите олд скул банди, да не се замислят и да се качат и заедно да посрещнат July Morning под звуците на любимия жанр! Разбира се, Тома няма да пропусне и да забие пред публиката новия си радиосингъл ”Покорявай ” като специална част от шоуто, както и други емблематични авторски парчета на групата!

Изгревът на Витоша с Тома и бандата му – без вход 🙂

Може да харесате още...

4 Отговори

  1. Юлия каза:

    И на мен много ми хареса Тома. Вдигна цялата хижа на крака. Знае как да вдигне градуса. Хареса ми, че има Джулай на Витоша. Близко до вкъщи, до работата. Догодина ще е още по-яко.

    • F2F TV каза:

      Юлия, Тома наистина може да вдъхновява младите хора… може би защото излъчването му и таланта са наистина това, от което всички имаме нужда 🙂

  2. Гери каза:

    Беше Велик Тома. Пълно размазване. Той е истински рокаджия, а от това имаше нужда дъждовния Джулай. Искам да има поне няколко такива събирания на Витоша. Много добро. Качихме се с автобусите, които бяха адски точни и сутринта едни сладури ни свалиха до София.

    • F2F TV каза:

      супер е, че сте прекарали незабравим Джулай – дано организаторите го направят традиция…