Пак започва “накървавяне” на протеста. Орешарски готви първата си визита зад граница

znak_stopСлед като 3 дни не се случи нито един пострадал по време на проестите в страната,   днес за първи път медии обявиха за ранени снощи, по време на 4-тото улично недоволство. Забележете къде: пред сградата на Атака. Може и да е случайно, разбира се. Но може и да не е. Агенция Фокус съобщи за 8 пострадали – с контузии по главата от хвърлени камъни и бутилки. Сред тях бил и депутатът Кристиян Димитров. Пак от Атака. Съобщава се и за други, потърсили в столицата помощ в „Пирогов”.

И така – съвсем като по учебник, накървавяването започва след първите дни на романтично недоволство. След което излизат лумпените. Или някой друг ги излиза. И се започва с опорочаване на това, което се случва по улиците – истинският гняв на хората срещу безумната политическа машина, която мачка като валяк без да се интересува колко хора ще попаднат под него.

На този етап на протестите през зимата бившият премиер Борисов подаде оставка. За да се разграничи от това, което беше ясно, че ще се случи.

Летните протести сега продължават.

Пресцентърът на МС обяви, че Орешарски е на първата си официална визита зад граница като премиер – в четвъртък и петък в Брюксел.

Може да харесате още...