Кулезич води “На светло” с кръвоизлив в окото – кой иска да всее страх в обществото?

boksova-kru6aКой иска да всее страх в обществото – това е въпросът, който няма как да не зададеш след като колегата Люба Кулезич вчера беше бита посред бял ден в столицата. По данни на полицията, в късния следобед в района на бизнес сграда „Красно село“, неизвестен мъж я е последвал във входа на сградата. Започнал да рита жената по главата и тялото и явно – е направил, каквото успял побоят да е видим.

Докато Полицията работи по случая, Кулезич излезе на своя ринг – Нова телевизия. С кръвоизлив в окото и насинена дясна страна.  Страшно! Страшно не как изглежда журналистката, а как може да изглежда нашата демокрация!

Защото който поръча побоя, е знаел, че Люба ще може да излезе на екран и ще може да я видят хиляди. Ще знае, че някои от тях ще се уплашат. А други ще се отвратят за пореден път от всичко, което се случва в милата ни родина. Ще знаят, че журналистите ще се обединят. Но видимо ще останат още по-дълбоко сами. Защото медиите отдавна не са тяхна територия.

Сега полицията трябва да си свърши работата. И да покаже кой е биячът. Но заедно с прокуратурата трябва да се стигне по-далече и да се каже кой стои зад прекия извършител. Ще може ли?

Може да харесате още...