Невена Чалова от Чикаго стана Мис Българка в САЩ 2013

Невена Чалова от Чикаго стана новата МИС Българка в САЩ и спечели големите награди на спонсорите – короната на красивия конкурс, 5 000 долара, дизайнерски обувки от българския моделиер GIO METODIEV, посещение в България и още, и още… Във Варна Невена ще прекара 10 дни в Хотел Панорама, а F2F TV й подари още 5 – в един от най-древните градове на света – Пловдив. Веднага след нея по стълбицата на красотата и таланта се нареди Елена Коларова, а на трето място се изкачи Силвия Тасева. В Metropolitan Pavilion на 5-то авеню в Ню Йорк снощи пред десетки гости от България и Америка Невена, облечена в семпла бяла рокля до коленете, представи в кръга за талант българска народна песен и спечели нестихващите аплодисменти на публиката, вдъхновена не само от чара, но и от таланта на всички 20 финалистки. Преди това те дефилираха с органик роклите на Детелина Стайкова, изработени от 92 % бамбук и 8 % спандекс и с бански костюми. Четвъртият кръг в надпреварата представи финалистките с бляскави вечерни тоалети.

Какво казаха новата Мис Българка в САЩ Невена Чалова, първата носителка на титлата Росица Стефанова, председателката на Бизнес Лейди Клуб България Детелина Смилкова и самата виновничка красивият конкурс да се случи – Боряна Павлова, председател на Българския Дамски Клуб в Ню Йорк –вижте в ексклузивно видео на оператора от Zenproimage Зеноп Помакян.

Благодаря на Боряна Павлова за възможността да стана част от невероятното преживяване на конкурса МИС Българка в САЩ, съчетал в едно красота, талант и перспектива. Очаквам с нетърпение Невена Чалова, за да й разкажа за Пловдив на живо с подкрепата на партньорите ми от Хотел Лайпциг и Клуб Тотал Спорт.

Може да харесате още...