Пловдив домакинства двудневен българо-китайски форум; ако се интересувате, може да се присъедините с бизнеса си

plovdiv_izgled_001Пловдив ще бъде домакин на първия Българо-китайски форум за инвестиции и туризъм „Открийте и инвестирайте в България“ /“Discover and Invest in Bulgaria“/, който ще се проведе в периода 27-29 май. Мащабното събитие е под патронажа на президента Росен Плевнелиев.

Във форума участие ще вземат над 100 компании от Китай, развиващи дейност в различни сфери – строителство, енергетика, финанси, високи технологии, логистика, текстилна, хранителна промишленост, медии, туроператори и др.

Организатори са Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Община Пловдив и Българският център за развитие, инвестиции и туризъм в Китай.

Организаторите отправят покана към всички заинтересовани компании да се включат във форума. Фирмите могат да се регистрират безплатно на сайта на Българския център за развитие, инвестиции и туризъм в Китай: Там е публикувана и програмата на събитието.

Форумът дава възможност за създаване на преки контакти между български предприятия и потенциални техни партньори от Китай.

Може да харесате още...