Спират плановите ремонти на EVN по време на почивните дни около Великден

evn-ptici2Общо 76 екипа на EVN са в готовност да реагират през официални празнични и почивни дни по време на Великденските празници, ако токът прекъсне. Дружеството е осигурило хора и техника за бърза реакция. Денонощно на разположение са и диспечерските центрове за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството: 0700 1 0007. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

По време на почивните дни в началото на месец май ще се извършва редовен отчет на електромерите в Югоизточна България съгласно регулярния ежемесечен график, напомниха от дружеството. По този начин няма да настъпят промени в установените ежемесечни срокове за отчитане на консумираната електроенергия.

Плановите ремонтни се спират по време на официалните почивните дни. Такива ще се правят само в краен случай при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките, заявиха от EVN.

Може да харесате още...