Прострелян мъж в училище в Стара Загора; психолози влизат в помощ на децата

pistolet_v_rykaВ 8 часа сутринта утре, 25 април, екип от психолози от старозагорската здравна инспекция и местния инспекторат по образование влизат в спортното училище „Тодор Каблешков” във връзка инцидента край училището, при който тази сутрин загина човек. Към момента данните сочат, че сред децата няма очевидци на инцидента, но има такива, които са видели тялото на простреляния. Психолозите ще помогнат за справяне със стреса, увериха от Министерството на здравеопазването.

Инцидентът е станал около 8, 40 часа тази сутрин. В работилницата в задния двор на училището е намерен, прострелян, дърводелецът. Той е починал, а от полицията в Стара Загора установяват дали става дума за убийство или самоубийство. По-късно от МВР разпространиха съобщение, че се издирва 30 годишен въоръжен и опасен мъж във връзка с извършено тежко криминално престъпление. Не се потвърждава дали то има нещо общо с починалия мъж в училището.

Ако имате информация за Стоян Стоянов, полицията се ангажира с анонимността ви при подаването й на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

Може да харесате още...