Бивш военен авиатор разкрива тайната на дълголетието… с ябълков оцет

yabylkiЗнаете ли, че можем да удължим живота си… с натурален ябълков оцет? Това не е някаква рекламна пруимица, а се оказва, че е изпитано средство във всекидневната ни борба за по-качествен живот. Повече за въздействието му ще можем да научим тази събота, 20 април, от 17:30 часа в Клуб Тотал Спорт от независимия консултатнт по превенция и укрепване на здравето Валентин Тасков, завършил училището в Долна Митрополия за военни авиатори и служил в българските ВВС до последната година на 20 век.

В продължение на 3 десетилетия той прилага своя стройна система от практически методи, свързани с науката на дълголетието – геронтологията. Последовател е на природосъобразното балансирано хранене, активното движение, нетрадиционната медицина, зоновата терапия, здравното обучение и самообучението, профилактиката и оптимизирането на метаболитните процеси в човешкия организъм с натурален ябълков оцет „Здраве“.

Как един бивш военен авиатор стига до тайните на здравето и хармонията – предстои да научим. Темата на лекцията му в Тотал Спорт е „Практически аспекти, свързани с геронтологията – наука за дълголетието. Чудото на натуралния ябълков оцет като профилактика и превенция за по-дълъг и здравословен живот“. Добрата новина е, че веднага след презентацията ще може да се задават свободно въпроси и в пряка дискусия с Валентин Тасков ще можем да получим и конкретни отговори или съвети.

Може да харесате още...