С предпразнично и предабитуриентско шоу F2F TV стартира MIRROR IMAGE със стилист Цветан Георгиев

mirror-image_03F2F TV стартира шоу под името „MIRROR IMAGE”, в което – под различна тематика – блестящият екип на стилист Цветан Георгиев ще прави периодично на живо в арт пространството на Клуб Тотал Спорт в Пловдив пробни прически, грим и маникюр на всички, които имат нужда от предварителен тест на стила си за една празнична вечер. Естествено, през април акцентът е пред-абитуриентски. На 13-ти, събота, от 10 до 18 часа ще изпреварим баловете, за да може преди тях всеки, който желае, да пробва прическа, грим и маникюр предварително – при това, с възможност да си направи професионални снимки преди и след промяна на визията.

Не е нужно да си абитуриент, за да заявиш час и да дойдеш на откритите демонстрации. Може да ти предстои празнична вечер или просто да искаш да промениш нещо във визията си – при това на преференциални цени от един супер екип. Това, ekipкоето трябва да направиш, е да харесаш фейсбук страничката MIRROR IMAGE и да заявиш участие в събитието тук. Посочи час за по-голямо удобство. А ако не го направиш и се наложи да изчакаш, сигурно е, че в уютната атмосфера на клуба с чаша ароматно кафе или витаминозен фреш, ще се почувстваш чудесно, наблюдавайки творческата атмосфера край фотографа Юлиан Георгиев, журналиста Екатерина Костова, стилист Цветан Георгиев и екипа му: красивите асистентки Нина и Даниела и талантливите майстори на грима – Ангел Петришки и на маникюра – Тинка Делевска. Цените са изкушаващи и може да ги видиш във фейсбук събитието.

И така – защо да дойдеш на 13 април, събота, в Клуб Тотал Спорт на шоуто за пробен празник и абитуриентска?

Първо, защото професионалисти ще те консултират как да съчетаеш тоалета си с прическата, грима и маникюра. Тоест – mirror-image_01как да постигнеш запомняща се визия. За тази цел е добре да носиш на снимка роклята или костюма, с който ще бъдеш на своя празник. Може да вземеш и целия тоалет – има къде да се преоблечеш 🙂
Второ – защото, освен съвет, на преференциална цена ще направят и пробната ти визия.
Трето – защото имаш възможност да получиш професионални снимки от преобразяването ти.
Четвърто – защото ще прекараш незабравима събота в уютна атмосфера на успешни хора.
Пето – защото F2F TV ще направи страхотен репортаж, в който звездите няма да са напудрени кукли от „телевизора“, а ти и твоите приятели 🙂
Шесто – защото можеш да спечелиш вълнуващи награди от томболата, която ще се изтегли на място с имената на всички, които се запишат за пробни процедури.

И така – изборът да станеш звезда още преди празничната си вечер – е само твой. Ела и няма да съжаляваш 🙂

Ако има интерес, пробният празник наживо може да се повтори и след 13 април.

Може да харесате още...